Норвежецът Йоханес Тингес Бьо спечели златен медал в днешното състезание на

...
Норвежецът Йоханес Тингес Бьо спечели златен медал в днешното състезание на
Коментари Харесай

Йоханес Бьо триумфира на 20 километра, Владимир Илиев остана 19-и


Норвежецът Йоханес Тингес Бьо завоюва златен орден в днешното съревнование на 20 км при мъжете в биатлона. Състезателят позволи 2 неточности в стрелбата, само че измина дистанцията за 48:03.8 минути, което бе задоволително за успеха.

До среброто се добра хърватинът, който се състезава за Славения Яков Фак, който стреля без неточност и изостана на 5.5 секунди от купата.

С бронз се окичи Доминик Ландертингер от Австрия, който не сгреши нито един път на огневия рубеж и финишира на 14.2 секунди след Бьо.

Владимир Илиев позволи 3 неточности в стрелбата и финишира на 19-а позиция на 2:22.1 минути от първенеца. Красимир Анев позволи единствено една неточност на огневия рубеж и финишира 25-и на 2:38.0 минути от първото място.

Димитър Герджиков остана 43-и с 3 неточности в стрелбата и закъснение от 4:08.2 минути от първенеца. Антон Синапов е 71-и след 5 неточности на огневия рубеж и закъснение от 6:44.6 минути.

Легендата Мартен Фуркад направи две неточности при последната пукотевица, които се оказаха решаващи и французинът остана на 5-ото място
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР